2008. október 28., kedd
Gerbeaud Ház, Átrium terem

III. E-Money Symposium

Tematika

MobiFizetés bankszámla terhére | E-számla | Elektronikus számlafizetés | E-termékek

A készpénzt helyettesítő elektronikus fizetési megoldások elterjedése ellenére sokan gondolják, hogy igazi elfogadottságuk kizárólag a „csillagok szerencsés együttállásán” múlik. Valóban így van ez, és ha nem, legyőzhető- e, és persze hogyan a velük szemben észlelhető bizalmatlanság? Vannak-e olyan technikai szemléletet háttérbe szorító, felhasználóbarát eljárások, amelyek áttörést jelenthetnek e téren? De valójában mi is az „e-money”, melyek a sikerágazatai, és azoknak mi a titkuk? Függ-e a szektortól és/vagy az adott vállalat nagyságától a dicsőség, vagy mindez egyszerűen az „elfogadói” oldal igényeinek körvonalazódásán és beérésén múlik? Az idén harmadik alkalommal megrendezésre kerülő E-Money Symposiumon a legjelentősebb hazai szolgáltatók szakembereinek előadásain többek között a fenti kérdésekre is választ keresnek.

A konferencia előadói között

Drozdy Győző
Vezérigazgató-helyettes
Pannon GSM
Gyuris Dániel

Vezérigazgató
FHB Jelzálogbank Nyrt
Hann Endre

Ügyvezető igazgató
Medián
Simó György
Vezérigazgató-helyettes
Magyar Telekom Nyrt

Célközönség:

Konferenciánk hasznos ismeretekkel szolgálhat az elektronikus fizetési szektorban dolgozó szakembereknek, informatikai menedzsereknek, valamint a közép- és nagyvállalatok vezetőinek.

Konferenciáink nem csupán új szakmai ismeretek megszerzésére nyújtanak lehetőséget, de kitűnő alkalmat teremtenek magas szintű networking-re, új szakmai kapcsolatok kialakítására.

Lásd még

II. E-Money Symposium

I. E-Money Symposium